Electric shower unit

New shower cubicle with electric shower unit.

 

Full height tiles

A feeling of space can be created by extending the wall tiles up to the ceiling.

Bathroom re-furbishment Epping

Re-furbishment of a bathroom in Epping to become a shower room for a retired couple.

The bath was removed and a window part boarded. A false wall was created fully tiled to create space for a shower unit. Another false wall added between the vanity unit & WC to create an illusion of a separate area for the WC.

The pipework was re-routed ready for the new fittings and then the bathroom tiled from floor to ceiling creating an impression of space. Contrasting floor tiles were also laid

Finally new WC, vanity unit, towel rail and shower cubicle with electric shower were fitted.

HawkOwl Web Design